Една деценија Халкбанк на македонскиот пазар – силен бренд кој влева доверба кај населението, стопанството и државата. Со актива која за една година порасна за 152 милиони евра и достигна над една милијарда евра, што претставува раст од 14%, со зголемување на кредитирањето за 14,10% и пораст на депозитната база за 18,63%, Халкбанк АД Скопје…

Read More