Преку општествено одговорни акции, помош каде што е најпотребнa, организира компанијата „Кредисимо“. Таа од 23 февруари до 7. март,  обезбеди топол оброк за вработените во Клиниката за инфективни болести. Овој потег на компанијата е знак на поддршка на здравствениот систем и работници, водејќи се од заложбата за општествена одговорност. „Кредисимо“ како една од најбрзорастечките ФинТек…

Read More