„TOP 100“ по 11-ти пат организира Стопанска комора на Северо-Западна Македонија. И оваа година Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија (СКСЗМ) го организира веќе добро познатиот и ексклузивен настан за избор на најуспешни и најмоќни компании „ТОП 10“. Настанот и годинава се очекува да ги истакне најдобрите компании од различни индустрии и категории, кои покажале поголем…

Read More