3Д куќи решение за кризата со недвижнини. Во Калифорнија никнува нова населба со 3Д куќи. Во градот Ранчо Мираж, наскоро треба да започне изградбата на нова населба, во која сите куќи ќе бидат целосно изградени во 3Д технологија.   Иако големите 3Д принтери се повеќе се користат во градежништвото, досега не било случај да се…

Read More