Huawei 5G мрежата на првото место според корисничкото искуство на операторот. Според тестирањето на искуството со 5G спроведено од независни организации во поголемите градови низ светот, мрежата Huawei 5G го зазеде првото место врз основа на корисничкото искуство на операторот, беше објавено денес за време на презентацијата на Годишниот извештај на оваа компанија за 2020…

Read More