ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ТЕХНОЛОГИКА ДООЕЛ
ТЕХНОЛОГИКА ДООЕЛ
Слика за продавачот ТЕХНОЛОГИКА ДООЕЛ
Адреса: Б.Ц. Палома Бјанка , 3. кат
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030007626348
Матичен број: 6202411
Телефон: 0038923232381
Емаил: sstojneva@technologica.com
Веб адреса: http://technologica.com/home
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

ТехноЛогица е водечка бугарска компанија за софтвер, која од 1990 година развива широк спектар на услуги за информатичка технологија, вклучително и имплементација на информациски системи, развој на софтвер, консултации и специјализирана обука.Компанијата има канцеларии во бугарските градови Софија, Пловдив, Варна и Бургас, во Србија и во Република Македонија. Неговиот тим брои повеќе од 200 експерти во различни области, вклучително и: Проектен менаџмент професионалец (ПМП) hold носители на акредитиви, мајстор на Оракл, итн.ТехноЛогица континуирано ги извршува иновациите со стекнување, прилагодување и понатамошно развивање на нови технологии и создавање технолошки алатки. Портфолиото на производи на компанијата вклучува решенија за