ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ТЕРМАЛИФТ ДД Драган ДОО Куманово
ТЕРМАЛИФТ ДД Драган ДОО Куманово
Слика за продавачот ТЕРМАЛИФТ ДД Драган ДОО Куманово
Адреса: Улица 100, ББ Индустриска Зона Нас. Карпош, 1300 Куманово
Град: Куманово
Вработени:
Даночен број: MK4017996102232
Матичен број:
Телефон: +389 31 44 32 00
Емаил: info@termalift.com.mk
Веб адреса: https://www.termalift.com.mk/mk
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас

Термалифт дд започнува со увоз на виљушкари од Јапонија, нивна репарација и продажба. Во 2002 година Термалифт дд започнува со увоз на нови вилушкари и формира сектор за резервни делови. Денес таа располага со лагер од околу 350 различни видови вилушкари подготвени за испорака

Термалифт ДД е компанија чија дејност е производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република Македонија и регионот.

Термалифт е ексклузивен, независен дистрибутер на ТОЈОТА вилушкари за Македонија, Албанија и Косово.
Моментално располага со над 350 вилушкари на лагер спремни за испорака од разни типови и брендови и околу 70 вработени во сите сектори кои ја сочинуваат ТЕРМАЛИФТ