ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
Тошиќ и Јевтиќ адвокатско друштво
Тошиќ и Јевтиќ адвокатско друштво

За нас

Нашата посветеност кон вашите предизвици, ќе ви овозможи да донесете правилна одлука.Ние веруваме дека нашата способност да ги задоволиме вашите потреби со професионална и ефикасна правна помош Е ОНА ШТО ВИЕ ГО БАРАТЕ. Нашиот сестран и професионален пристап кон работата и извршувањето на правните услуги ни овозможува на нашите клиенти да им понудиме соодветни правни услуги и покриеност на законската регулатива во Македонија.ТОШИЌ & ЈЕВТИЌ е со седиште во Скопје.Република Македонија е држава со пазарна економија, што значи дека можностите за инвестирање и развој на ВАШИОТ бизнис се зголемуваат одден-наден. Ние сме земја-кандидат за членка на НАТО, а највисок стратешки интерес и приоритет е влез во Европската Унија. Македонија е земја со најниски даночни стапки во Европа и како таква претставува посакувана земја во којашто Вие ќе го проширите вашиот бизнис. Воедно, на листата од 20 земји, Македонија е втора најдобра земја за инвестирање во недвижности и место каде што можете да основате трговско друштво за два дена.

Запознај го работодавачот

Ние користиме модерен деловен пристап што ќе Ви ги намали трошоците поврзани со правните услуги. Нашиот иновативен пристап и технологијата ни овозможуваат да им го понудиме на нашите клиенти токму она што им е потребно: софистициран правен совет од стручни адвокати по прифатливи цени.Ние го дефинираме нашиот успех врз основа на поддршката што можеме да им ја дадеме на нашите клиенти.Тошиќ и Јевтиќ ги поддржува клиентите на начин што е најсоодветен за нивниот бизнис. Зависно од стратегијата и целите на нашиот клиент, адвокатите во Тошиќ и Јевтиќ се подготвени да одговорат на Вашите потреби на начин што е најсоодветен за Вас. Независно дали работата подразбира тим од нашите најискусни адвокати, пресретнување на потребата на нашиот клиент во пополнувањето на празнина од неговиот тим за секојдневни потреби или, пак, одговор на специфично прашање, ние работиме директно со нашиот клиент со цел да се осигураме дека тој ја има поддршката потребна за успех на секое поле.

 


Контакт

Тошиќ и Јевтиќ адвокатско друштво
Ул.Вељко Влаховиќ 1-2/17
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4080015548540
Матичен број: 7005180
Телефон: 0038923112261
Мобилен:
Емаил: info@tjlaw.com.mk
Веб адреса: http://tjlaw.com.mk/mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на Тошиќ и Јевтиќ адвокатско друштво