ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ТТК БАНКА АД Скопје
ТТК БАНКА АД Скопје
Слика за продавачот ТТК БАНКА АД Скопје
Адреса: ул. „Народен фронт" бр.19а
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030006597638
Матичен број:
Телефон: 389 2 32 47 000
Емаил: ttk@ttk.com.mk
Веб адреса: http://www.ttk.com.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
За нас
ТТК Банка да биде најдобра банка партнер за малите и средни претпријатија во Македонија и банка на прв избор на клиентите од население, стремејќи се кон создавање на највисоки вредности за своите клиенти и акционери.Ние сме универзална банка-партнер за малите и средните претпријатија во Македонија, која креира вредности за своите акционери, клиенти и вработени, со помош на претприемачкиот и профитабилниот начин на размислување, оперативната ефикасност и градењето долгорочно партнерство.