ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје
ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје

За нас

Винер Осигурување настанува на темелите на осигурителната компанија Сигма АД, Скопје, која втората половина на 2007 година влегува во стратешко партнерство со финансиската корпорација TBIH, која е во доминантна сопственост на Wiener Stadtische. Ова резултира со комплетна промена на менаџментот на компанијата на почетокот на 2008 година, со што започнува целосна структурна реорганизација насочена кон подобрување на сите сегменти на компанијата

Друштвото станува дел од моќната осигурителна групација – Виена Иншурeнс Груп, која е доминантна осигурителна групација во Централна и Источна Европа. Истовремено со промените во сопственичката структура се случува и целосно ребрендирање на Друштвото, со што симболично се затвори еден циклус и се влезе во сосема нова ера со ново име – Винер Осигурувањe

Запознај го работодавачот

Да обезбедиме комплетни осигурителни решенија кои ќе одговорат на сите потреби на клиентите.
- Преку нашето работење да креираме и шириме трајни и стабилни вредности.
- Со квалитетен и чесен деловен однос да формираме база на лојални корисници.
- Да останеме пример за стандардите на стручност, професионалност и етичност на пазарот..

 


Контакт

ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје
Булевар Борис Трајковски бр. 62 Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: 4030002461200
Матичен број:
Телефон: 023231631
Мобилен:
Емаил: winner@winner.mk
Веб адреса: http://www.winner.mk/
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ВИНЕР-Виена Иншуренс Груп Скопје