ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ВИНОРА ДООЕЛ
ВИНОРА ДООЕЛ

За нас

Винора дооел е компанија основана во 1997 година во Скопје која преку своето долгогодишно работење и искуство постојано нуди нови решенија за опремување на болници и го подобрува квалитетот на работите и услугите кои ги нуди.Фирмата е лоцирана во непосредна близина на Клиничкиот Центар Скопје и Министерството за Здравство.Во фирмата се вработени 8 лица од кои 5 лица го сочинуваат стручниот тим на обучени сервисни инжињери и монтери оспособени за инсталација на медицински технички гасови.Сервисните инжињери редовно посетуваат обуки во странство преку кои постојано ги обновуваат и усовршуваат своите знаења и вештини, и за тоа располагаат со соодветни меѓународно признати сертификати.Таа е водечка фирма во делот на проектирање, изведба и одржување на системи за снабдување со медицински гасови и вакуум во здравствените институции ширум земјата.


Контакт

ВИНОРА ДООЕЛ
Ул. 50-та Дивизија 27
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030995265177
Матичен број:
Телефон: 0038923177914
Мобилен: 0038970227539
Емаил: info@vinora.com.mk
Веб адреса: www.vinora.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ВИНОРА ДООЕЛ