ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ВИОЛА Аптеки Скопје
ВИОЛА Аптеки Скопје
Слика за продавачот ВИОЛА Аптеки Скопје
Адреса: ВОСТАНИЧКА 59 Кисела Вода Скопје
Град: Скопје
Вработени:
Даночен број: MK4030992174057
Матичен број:
Телефон: 02/2736-254
Емаил: violatrade@viola.com.mk  
Веб адреса: https://viola.mk/
Следи
АКТИВНИ ОГЛАСИ
Фармацевтски техничар
Фармацевтски техничар
Рок - 30.9.2020
Конкурирајте
Дипломиран фармацевт
Дипломиран фармацевт
Рок - 30.9.2020
Конкурирајте
За нас

Виола” Аптеки се современа компанија чиј примарен фокус на работа е здравствената заштита на граѓаните, преку постојано следење и имплементација на новитетите за превенција и лекување на човековиот организам.

Од своето основање во 1992 год., компанијата бележи континуиран развој. Визијата да понудиме комплетна услуга на граѓаните, ја реализиравме со фунцкионирањето на двете компании: “Виола” Аптеки и Веледрогерија Виола Трејд.

Во Виола секогаш ќе наидете на професионализам и квалитетна услуга од страна на нашиот тим на фармацевти и доктори.