ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ВИПРО ДООЕЛ
ВИПРО ДООЕЛ

За нас

ВИПРО е основана во 1992 година во Р. Македонија, со јасен мотив, аспирација и визија да ги зајакне врските меѓу традиционалните и модерните вкусови на Јужна Европа, Медитеранот и Македонија во производството на храна. Изјавата за мисијата е да ги искористи компаративните предности на домашната земја за овој посебен вид на производство и успешно да ги пласира своите производи на меѓународните пазари.Нашите производи се изработени од висококвалитетно домашно овошје и зеленчук што се внимателно избрани. Најновата технологија во комбинација со стаклени тегли ги зачувуваат најубавите вкусови, ароми и хранливи материи на нашите производи.


Контакт

ВИПРО ДООЕЛ
Ул. 1 бр. 1 с.Прдејци
Град: Гевгелија
Вработени:
Даночен број: MK4006992107084
Матичен број: 4454537
Телефон: 0038934211917
Мобилен:
Емаил: vipro@t.mk
Веб адреса: www.vipro.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ВИПРО ДООЕЛ