ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
ВИВАКС доо
ВИВАКС доо
РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО
Скопје
Рок - 30.9.2020
Конкурирајте

За нас

Во 2015 година стартува со работа новиот модерен објект од 50.000м² и инвестиција во асептична машина за полнење на сокови.
Дваесет годишен јубилеј од работењето во 2014 година, е обележан со комплетно редизајнирање линијата од 1 литар.
Во 2013 година на осумдесетото издание на меѓународниот саем за земјоделие во Нови Сад, Србија, Вива освојува:

• Златен медал за квалитет за портокал 100%, праска нектар, коктел нектар

• Голем златен медал за ананас 100% и АЦЕ нектар

• Пехар од Новосадскиот саем за квалитет на овошни сокови
2012 година Вивакс како единствената македонска компанија, воедно и на Балканот, започна соработка со Disney International, за производство на сокови официјално лиценцирани од глобалната марка Disney и Marvel.
2011 година, инвестиција во комплетна линија за PET. Со оваа нова линија почнува производство на овошни пијалоци и ледени чаеви во амбалажи од 0,5л и 1,5л, и сирупи од 1л.
2006 започнуваме со пакување на сок во картонска амбалажа од 2 литри.
2003 година Вивакс станува водечки производител на природни овошни сокови и нектари во Република Македонија.
2002 година започнува производство на сокови од 200 мл - дојпак, уникатно пакување со вметната сламка. Така, тогаш станавме единствени на Балканот со овој тип на пакување.
Во мај, 2000 година, пуштена нова линија за производство на картонско пакување од 1л Елопак. Со ова пакување зацврстена е позицијата на пазарот и брендот Вива прераснува во национален бренд.
Во 1999 година изградба на сопствен објект од 2.000 м².
Во 1995 година започнува производство на сокови во флексибилна амбалажа (черпак), во пакувања од 250мл и 1л и пакување на кафе во амбалажа од 70мл. Единствени на Балканот со овој тип на пакување, што допринесе брендот Вива да стане препознатлив и надвор од границите на Македонија.
Во 1994 година, господинот Димитар Јосифовски ја започнува приказната за Вива. Целта на компанијата од самиот почеток е производство на сокови со највисок квалитет, која секогаш ќе е најпрепознатлива карактеристика за брендот Вива.

Запознај го работодавачот

Постојано идентификување и задоволување на потребите и желбите на нашите целни групи, со континуирано следење на технологијата, трендовите на пазарот, истражувања на пазарот како и континуирано воведување на иновации за целосно задоволување на крајните купувачи.

Стремеж кон постојано обновување и унапредување на нашиот дистрибутивен канал кој ќе придонесе за поголемо задоволство кај нашите клиенти и партнери.

Односот којшто го имаме со нашите добавувачи да се темели на меѓусебна и тимска соработка.

Набавка на висококвалитетни стандардизирани репроматеријали кои придонесуваат за производство на висококвалитетни финални производи.

Врвен квалитет во сите области почнувајќи од суровините, производството, маркетингот, дистрибуцијата па сé до продажбата.

Перманентна обука на кадарот на сите нивоа; постојана поддршка, грижа и доверба, овозможувајки им така да ги развиваат своите индивидуални способности и да имаат напредување во кариерата со што ќе придонесат и за целокупниот квалитет во работењето.

Водење грижа за подобрување на условите за работа, опремата и нивото на знаењата на вработените како и заштита на животната средина.


Контакт

ВИВАКС доо
Перо Наков бр. 21
Град: Скопје
Вработени: 100
Даночен број: MK4030994113969
Матичен број: 4803973
Телефон: +389 2 2440-303
Мобилен:
Емаил: viva@vivaks.com.mk
*Корисникот што не контактира е согласен со правните информации.

Социјални профили на ВИВАКС доо