Прв пат во Македонија - не пропуштајте да се пријавите најкасно до 16 -ти. февруари на најголемото регионално натпреварување на бармени.

За сите стравствени и креативни бармени кои сакаат да ја покажат својата извонредна умешност во работата! Најголемото регионално натпреварување на бармени Бадел Мастерклас е прилика која не смеете да ја пропуштите!

Учесниците во натпреварот ќе ги покажат своите барменски вештини на највозбудливиот и најголем барменски натпревар во регионот, кои ќе направат тест на знаење, вештини и страст спрема светот на пијачките.

Во прилика за да споделат знаење и искуства, за победникот кој ќе се бира помеѓу натпреварувачи од Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина, Македонија, Србија и Црна Гора, осигурана е фантастична парична награда од 30.000 евра! Освен главната награда, победникот станува амбасадорски бренд на Бадел! Добитникот на втората награда ќе освои 4.000 евра, односно награда за трето пласираниот на натпреварот од 2.000 евра.

Пријавувањето трае до 16ти. февруари, а богатиот награден фонд ќе биде инспирација за многу од вас. Пријавите се отворени за сите кои исполнуваат услови од Хрватска, Словенија, Босна и Херцеговина, Македонија и Србија, а сите од Црна Гора можат да се пријават за натпреварот во Белград.

Правилата и условите за учество се достапни на следниот линк баделмастерклас.

По проверка на условите за учество, сите полнолетни кандидати со живеалиште во Државата во која се пријавуваат, мора да исполнат пријава со податоци, а Бадел Мастеркласа на страницата на линкот.

Бадел Мастерклас ќе се одвива во три возбудливи круга. Првиот круг се состои од онлајн проверка на теоретско знаење кое ќе се оддржи веќе на 18ти. февруари на:

Бадел Мастерклас зад верифицирањето на пријавите.

Во следни квалификации продолжуваат натпреварувачите коишто ќе одговорат на најмногу точни прашања и во најкраток можен рок, затоа што се бодува и брзината на одговарањето.

Вториот круг ќе се оддржи во пет градови - Загреб, Белград (натпреварувачи од Србија и Црна Гора), Љубљана, Сараево и Скопје, а секој град ќе ги угости најдобрите бармени и ќе се натпеваруваат по 20 кандидати со навеќе добиени поени од првиот круг. Вкупно 100 натпреварувачи ќе имаат прилика да ги покажат своите вештини на регионално ниво.

Третиот и финален круг ќе ги собере најуспешните од вториот круг. Финалето ќе се оддржи во Загреб од 8ми. до 16ти. април, а во завршниот круг ќе биде најдобриот кандидат од сите држави од вториот круг. Тој ќе се бори да ја освои наградата од 30.000 евра, која ќе отиде кај најдобро отценетиот кандидат.

Придружете се на најголемото регионално натпреварување на бармени и покажете зошто сте најдобар во вашата работа. Пријавете се денеска и бидете спремни да го освоите срцето на жирито и на публиката со вашиот талент и знаење.

Повеќе на: Бадел Мастерклас