Акцијата на Комерцијална банка седми месец по ред е најтргувана на Mакедонска берза

Втора најтргувана акција на официјалниот пазар на Берзата во јули била акцијата на македонскиот фармацевтски гигант Алкалоид АД Скопје, додека третата позиција во најтргуваните акции му припаѓа на „Макпетрол“

Препорачани

Бренд клуб

Економија

Образование

Живот

Култура

Наука

Општество

Настани