Дирекцијата за култура и уметност го најавува Blues & Soul Festival 2021. Стартот е на 18 септември (сабота), со почеток во 20.30 часот. Локацијата: Куршумли ан.


Од „Скопско лето“, кои го организираат настанот, порачуваат: Бидете дел од дружбата со еден од најстарите македонски блуз бендови кој во континуитет работи веќе 24 години – Crossroad Blues Band и атрактивната Наташа Миха со нејзиниот бенд.Билети по цена од 300 денари...